Info

Locatie

Recreatiepark Hemelrijk
Zeelandsedijk 34-A
5408 SM Volkel


Openingstijden

Heerlijk Hemelrijk Festival

Zondag 14 oktober: 12.00 – 21.00 uur.

Camping Hemel te Rijk

Vrijdag 12 oktober 14.00 uur t/m maandag 15 oktober 12.00 uur.

FestyLand

Vrijdag 12 oktober: 18.00 – 01.00 uur.
Zaterdag 13 oktober: 14.00 – 01.00 uur.

(Meer info op de FestyLand.nl)


Tickets

Koop jouw ticket voor Heerlijk Hemelrijk Festival hier.

Abonnementhouders Hemelrijk

Abonnees van het Hemelrijk krijgen GRATIS toegang tot het ‘Heerlijk Hemelrijk Festival’ op vertoon van de abonneepas.


Minimum leeftijd

Toegang voor alle leeftijden. Tot en met 2 jaar gratis entree.


Overnachten

Hemel te Rijk Camping

Tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival en FestyLand kan er aangrenzend aan het festivalterrein overnacht worden op camping Hemel te Rijk. Deze camping is geopend van vrijdagmiddag 12 oktober 14.00 uur tot maandag 15 oktober 12.00 uur.

Let op! Voor de camping geldt op vrijdag, zaterdag én zondag een minimale leeftijd van 18 jaar.

Overnachten elders

Naast de mogelijkheid om te genieten van Hemel te Rijk, zijn er diverse hotels, Bed & Breakfasts en andere campings in de buurt! Check hier de mogelijkheden om elders te overnachten.


Kluisjes

Er zullen tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival kluisjes van Eventsafe – tegen betaling – beschikbaar zijn op het festival.


Toegankelijkheid voor mindervaliden

Het festival vindt plaats op een buitenterrein. Hierdoor zijn niet alle plekken even toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard zijn onze medewerkers graag behulpzaam om u te assisteren wanneer nodig. Voor assistentie kunt u terecht bij de infobalie.

Er zijn geen speciale invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Mocht de afstand tussen het parkeerterrein en de ingang te groot voor u zijn, is er de mogelijkheid om dichter bij de ingang te komen met de auto. Mocht u hiervan gebruik willen maken, vraag dan assistentie aan de verkeersregelaars.

Op het terrein zijn invalidentoiletten aanwezig bij de EHBO posten.

De entree voor rolstoelgebruikers is bij de VIP- ingang.


Medicatie

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal EMS de medicatie checken.


Zero tolerance

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren zowel bij binnenkomst als tijdens het festival door middel van visitatie.


Celebrate Safe

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen op de camping, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt.

Pijlers

Hierbij de 10 tips voor veilig feesten:

  • Using alcohol or other drugs is never without risk
  • I love my ears
  • Think for yourself, care about others
  • Pace yourself: Eat, sleep, rave.
  • Don’t push your limits. Be responsible
  • Be prepared for any type of weather
  • Take your time to chill
  • Always have safe sex
  • The First Aid Team is your friend.
  • Don’t drink, drug and drive. You are a big risk for yourself and others.

Meer info vind je op de website van Celebrate Safe.