Info

Locatie

Recreatiepark Hemelrijk
Zeelandsedijk 34-A
5408 SM Volkel


Openingstijden

Heerlijk Hemelrijk Festival

Zondag 8 oktober: 12.00 – 21.00 uur.

Camping Hemel te Rijk

Vrijdag 6 oktober 14.00 uur t/m maandag 9 oktober 12.00 uur.

FestyLand

Vrijdag 6 oktober: 18.00 – 01.00 uur.
Zaterdag 7 oktober: 14.00 – 01.00 uur.

(Meer info op de FestyLand.nl)


Tickets

De officiële voorverkoop is gestart. Vanaf nu is het dus mogelijk om tickets te kopen voor Heerlijk Hemelrijk Festival 2017! Tot en met 2 jaar gratis entree.

Deze tickets zijn, met uitzondering van de camping-, camper- en caravantickets, vanaf zaterdag ook verkrijgbaar via alle Primera winkels in Nederland en bij de regionale voorverkooppunten (zie Tickets voor adressen).

Abonnementhouders Hemelrijk

Abonnees van het Hemelrijk krijgen GRATIS toegang tot het ‘Heerlijk Hemelrijk Festival’ op vertoon van de abonneepas.


Minimum leeftijd

Toegang voor alle leeftijden. Tot en met 2 jaar gratis entree.


Overnachten

Hemel te Rijk Camping

Tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival en FestyLand kan er aangrenzend aan het festivalterrein overnacht worden op camping Hemel te Rijk. Deze camping is geopend van vrijdagmiddag 6 oktober 14.00 uur tot maandag 9 oktober 12.00 uur.

Let op! Voor de camping geldt op vrijdag, zaterdag én zondag een minimale leeftijd van 18 jaar.

Overnachten elders

Naast de mogelijkheid om te genieten van Hemel te Rijk, zijn er diverse hotels, Bed & Breakfasts en andere campings in de buurt! Check hier de mogelijkheden om elders te overnachten.


Kluisjes

Er zullen tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival kluisjes van Eventsafe – tegen betaling – beschikbaar zijn op het festival.


Toegankelijkheid voor mindervaliden

Het festival vindt plaats op een buitenterrein. Hierdoor zijn niet alle plekken even toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard zijn onze medewerkers graag behulpzaam om u te assisteren wanneer nodig. Voor assistentie kunt u terecht bij de infobalie.

Er zijn geen speciale invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Mocht de afstand tussen het parkeerterrein en de ingang te groot voor u zijn, is er de mogelijkheid om dichter bij de ingang te komen met de auto. Mocht u hiervan gebruik willen maken, vraag dan assistentie aan de verkeersregelaars.

Op het terrein zijn invalidentoiletten aanwezig bij de EHBO posten.

De entree voor rolstoelgebruikers is bij de VIP- ingang.


Medicatie

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal EMS de medicatie checken.


Zero tolerance

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren zowel bij binnenkomst als tijdens het festival door middel van visitatie.