News

Geslaagde tweede editie Heerlijk Hemelrijk Festival

Met ruim 9.000 bezoekers binnen de poorten, kijkt Heerlijk Hemelrijk Festival terug op een zeer geslaagde en zonnige tweede editie. Heerlijk Hemelrijk Festival is écht voor iedereen, luidt de slogan. “Het is fantastisch te zien dat dit nieuwe festival in twee jaar tijd zo enorm aanslaat!”, aldus organisator Rien Somers.

Om half twee stond de Jupiler Live Stage al goed vol en genoot het publiek zichtbaar van opener Baby Blue XL, aangevuld met blazers. Bijzonder hoogtepunt van deze show was het gastoptreden van Popkoor Enjoy met maar liefst 80 leden! De tributes to Fleetwood Mac, Bruce Springsteen en The Blues Brothers wisten hun helden perfect te eren en BZB & Friends sloot de zondag waardig en in stijl af, door er een groot feest van te maken!

In de Jupiler Ballsroom ging het dak eraf met Snollebollekes en Matsoe Matsoe, terwijl in de Meet, Talk & Greet het hemd van het lijf werd gevraagd van Lil’Kleine, Manuel & Géza, Tony Junior en StukTV DJ’s, die daarna ook allemaal nog dikke shows gaven in de Spektakulair. De allerjongsten konden flink los in de Fun Palace, een compleet indoor pretpark en voor de mode en fashion liefhebbers was er van alles te doen in de SjiekDeFriek. Het nieuwe buitenterras bij de EetertainTent, diverse ambachtelijke foodstands en theatraal vermaak over het gehele terrein en uiteraard de zon, maakte de festivalbeleving compleet!

Share article